Andrius199 rašė:Sveiki, šiandien nutiko toks įvykis stipriai įvažiavau į duobę. Pats kiek apžiūrėjau žalą, tai berods reikės keisti 2 variklio pagalves, kondicionieriaus dirželio įtempėjas nulūžęs ir galimai trversas įlenktas (nežinau ar šitaip ta detale kuri sulankstyta vadinasi). tai noriu paklaust kiek gali kainuoti remontas ir kur Vilniuje būtų galima aišku pigiau bet normaliai viska sutvarkyt? Pats nesu vilnietis tai nelabai žinau.
shiraz rašė:Sveiki,
Norejau paprasyti pagalbos, kas galetu Vilniuje padet man su B5.5 1.9 96 kw., stabdziais, stabdant pries sustojant "musa" ABS., per pedala, ratai tikrai nepraslysta, nelabai komfortiska ir saugu vaziuoti, tai kame galetu buti problema, ir kas apsiimtu pagelbeti?
Dekui.
kovarunas rašė:shiraz rašė:Sveiki,
Norejau paprasyti pagalbos, kas galetu Vilniuje padet man su B5.5 1.9 96 kw., stabdziais, stabdant pries sustojant "musa" ABS., per pedala, ratai tikrai nepraslysta, nelabai komfortiska ir saugu vaziuoti, tai kame galetu buti problema, ir kas apsiimtu pagelbeti?
Dekui.
Granatos nekeitė tau? Bus gal ten kokio salidolo palike ir teisingai "nesuskaičiuoja" dantukų stabdant. Bent man taip buvo.
copymaster rašė:o skydelyje dega ABS zenkliukas ?
dar gali buti del skirtingu dydziu padangu arba del to kad kazkurie ratai netolygiai stabdo.

Timocha rašė:Sveiki. gal kas patars gera meistriuka kuris pakeistu sia savaite pagrindini B5 1.9 TDi 81Kw passato dirza su visai pribambasais?
visas detales turiu!
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių