Nežinau ar čia jūsų meistras, kuris man keitė karterį žioplys ar ten pas jus visi tokie, tik neįsižeiskit.
Kažkur prieš mėnesį ar truputį daugiau, pas jus keičiau passat b5+ karterį, nes leido tepalą pro jo išleidimo varžtą, tačiau jau kažkur po savaitės pastebėjau, kad tepalas vistiek mažėja, tada nusprendžiau pakišt po mašina fanieros plokštę ir ką jūs pasakysit ryte radau balutę tepalo. Nu kadangi buvau važiavęs iš vakaro, o tada lijo, kelias buvo šlapias, tai pagalvojau, kad privarė vandens po apsauga ir ten su senai pribėgusiais tepalais susimaišė ir varva, tačiau visas šitas varvėjimas nesibaigė ir po 2 savaičių. Tada nusiėmiau variklio apsaugą ir pamačiau, kad leidžia tepalą tarp karterio ir greičių dėžės, nors ten iki jūsų keitimo neleido. Nuvažiavau pas tikrai gerus meistrus į garažą ten jie vėl viską per naują nuardė ir rado sulaužytą salniką, tarp tos dėžės ir karterio.
Va kelios foto, kaip jis atrodo po jūsų darbų, sulaužytos vietos apibrauktos raudonai:

Dėl jūsų chaltūros man tai kainavo papildomus 150EU ir jau neskaitau sugaišto laiko ir nervų.
Labai dėkui už nieką.