overiz rašė:Buvau pas tą Marių, tai jo nuomone pati turbina pas mane kalta. Nu būsiu Vilniuje, važiuosiu į turboservisą, kad nuimtų ir pažiūrėtų jie..
antsaull rašė:Ojojoj, tos turbinos-galvos skausmas, tokiais momentais visai nesigailiu kad be turbos pirkau

Kestukas rašė:overiz rašė:Buvau pas tą Marių, tai jo nuomone pati turbina pas mane kalta. Nu būsiu Vilniuje, važiuosiu į turboservisą, kad nuimtų ir pažiūrėtų jie..
Na taip, tik dar reikia issiaiskint del ko ji parejo, nes gali but katalyzas prisidejes, gali but del per mazo tepimo, gali but isiurbus dulkiu ir suraize asele, cia jau servise pasakys kas suede... Restauracija + - 800, bet siulyciau skuboj darytis, nes pas juos stendas rimtesnis
overiz rašė:Na joa, kainas maždaug žinau, buvau tam servise pasikonsultuotO kaip skuboj kainos ir kokie jos kontaktai? Kokie atsiliepimai gal girdėjai?
Kestukas rašė:overiz rašė:Na joa, kainas maždaug žinau, buvau tam servise pasikonsultuotO kaip skuboj kainos ir kokie jos kontaktai? Kokie atsiliepimai gal girdėjai?
Atsiliepimai geri, kainos panasios. Pats ne karta su jais reikalu turejau, tai nesiterlioja jie, rimtas servisas su garantijom ir t.t.
Nerijus rašė:kur gerai ispjuna katalizatorius siauliuose??

Nerijus rašė:kur gerai ispjuna katalizatorius siauliuose??
overiz rašė:Nerijus rašė:kur gerai ispjuna katalizatorius siauliuose??
Man irgi praverstų, po Kestuko komentarų pjausiu ir aš ji, jei yra jis pas mane. Vdrug reikės turbiną restauruot, tai užsikišusio katalizatoriaus tikrai nebenorėsiu
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių