Pokalbiai&Susitikimai

Šiaulių miesto narių forumas.

Re: Pokalbiai

Standartinė antsaull » 2011 Kov 15 20:02

overiz rašė:Tai žinoma, reikės būtinai užsukt :) Gal žinot kokios jo darbo valandos? Savaitgaliais įmanoma prilėkt iki jo?

Pasiskambink jam, ten valandos sutartinės pas ji ;)
VW Passat Variant B5 1998 1.8 l 20V 170NM Ex
Vartotojo avataras
antsaull

Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Standartinė overiz » 2011 Kov 15 20:05

O, kaip patogu :)
overiz

Has thanked: 5 times
Passat modelis: B6
Variklis: 1.9 TDI (BKC)

Standartinė Kestukas » 2011 Kov 15 21:13

overiz rašė:Tai jis diagnostikom užsiima? Aš vw centre dariau dėl traukos, tipo štokas turbinos stringa, reikia restauruot, kažkaip kai pasakė restauruot, tai nieko ir nebesigilinau, išėjau susinervinęs.. Jei tas Marius geras, gal išsamiau panagrinėtų kas kaip?

turbina neturi stoko, turi asele, o asele pradeda strigt kai turbai ragai, o tai pasireiskia su kaukimais, dzerzgimais, dumais ir tepalo stygium variklyje. O pas tave kokie pozymiai?
Kestukas

Standartinė overiz » 2011 Kov 15 21:22

Nu pas mane šitų požymių nėr.. Man kai pasakė štokas, aš apie ašelę ir pagalvojau, tai ką jis ten man nustatė tada.. :? Man pradžioj buvo ties 4000 apsukų dingdavo, užgesini užvedi ir čiki.. Dabar porą kartų pasitaikė kad normaliai važiuojant 120 5 pavara dingo, buvo pilna mašina prisėdus tai 60 greičiu stipriau spustelėjus dingo.. Bet šiaip ir savaitgalį autostradoj 120 važiavau, dugną nuspaudžiau, iki 170 įsibėgėjau pabandymui, daugiau nebespaudžiau.. Paskiau šiaip 3 pavara iki 3000 apsukų drąsiai, traukia kaip reikalas.. Daugiau kažkokių išskirtinių požymių nėr.. Tik tas limp, bet nėr taip kad jis pastoviai ties kažkokia riba..
overiz

Standartinė Kestukas » 2011 Kov 15 22:50

overiz rašė:Nu pas mane šitų požymių nėr.. Man kai pasakė štokas, aš apie ašelę ir pagalvojau, tai ką jis ten man nustatė tada.. :? Man pradžioj buvo ties 4000 apsukų dingdavo, užgesini užvedi ir čiki.. Dabar porą kartų pasitaikė kad normaliai važiuojant 120 5 pavara dingo, buvo pilna mašina prisėdus tai 60 greičiu stipriau spustelėjus dingo.. Bet šiaip ir savaitgalį autostradoj 120 važiavau, dugną nuspaudžiau, iki 170 įsibėgėjau pabandymui, daugiau nebespaudžiau.. Paskiau šiaip 3 pavara iki 3000 apsukų drąsiai, traukia kaip reikalas.. Daugiau kažkokių išskirtinių požymių nėr.. Tik tas limp, bet nėr taip kad jis pastoviai ties kažkokia riba..

o tepalo nedegina? Katalyzas dar yra masinoj?
Kestukas

Standartinė overiz » 2011 Kov 15 22:55

Na daugiau nei prieš pusę metų keičiau alyvą, tai dabar neseniai žiūrėjau ties viduriuku yra, o buvo šiek tiek gal daugiau, bet ne max. O dėl katalyzo neatkreipiau dėmesio, reikės pažiūrėt.
overiz

Standartinė Kestukas » 2011 Kov 16 00:03

overiz rašė:Na daugiau nei prieš pusę metų keičiau alyvą, tai dabar neseniai žiūrėjau ties viduriuku yra, o buvo šiek tiek gal daugiau, bet ne max. O dėl katalyzo neatkreipiau dėmesio, reikės pažiūrėt.

Nenoriu isgasdint, bet gali but, kad pas tave katalizatorius uzsikises, o tai galejo suest turba.
Kestukas

Standartinė overiz » 2011 Kov 16 00:36

O tai kompas neapsaugo turbinos nuo tokių dalykų? Jei ten užsikišę, oras neturi kur išeit, dėl to ir meta limp, ar nelabai taip?
overiz

Standartinė Kestukas » 2011 Kov 16 10:42

overiz rašė:O tai kompas neapsaugo turbinos nuo tokių dalykų? Jei ten užsikišę, oras neturi kur išeit, dėl to ir meta limp, ar nelabai taip?

Na ne, kompas cia ne prie ko, turbininiam motorui, kuo lengviau pasisalina ismetamosios dujos, tuo geriau, tam ir yra pvz bovai ar sportinese masinose tiesus ismetimai. O uzsikises katalizatorius sudaro spaudima ismetimo sistemoj, tai del to gali stabdyt sparnuotes darba, jei dar visai nesuede turbos.
Kestukas

Standartinė overiz » 2011 Kov 16 21:10

Buvau pas tą Marių, tai jo nuomone pati turbina pas mane kalta. Nu būsiu Vilniuje, važiuosiu į turboservisą, kad nuimtų ir pažiūrėtų jie..
overiz

AnkstesnisKitas

Grįžti į Šiauliai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias