Pokalbiai&Susitikimai

Šiaulių miesto narių forumas.

Re: Pokalbiai

Standartinė antsaull » 2011 Kov 16 21:48

Ojojoj, tos turbinos-galvos skausmas, tokiais momentais visai nesigailiu kad be turbos pirkau :mrgreen:
VW Passat Variant B5 1998 1.8 l 20V 170NM Ex
Vartotojo avataras
antsaull

Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Standartinė Kestukas » 2011 Kov 16 22:06

overiz rašė:Buvau pas tą Marių, tai jo nuomone pati turbina pas mane kalta. Nu būsiu Vilniuje, važiuosiu į turboservisą, kad nuimtų ir pažiūrėtų jie..

Na taip, tik dar reikia issiaiskint del ko ji parejo, nes gali but katalyzas prisidejes, gali but del per mazo tepimo, gali but isiurbus dulkiu ir suraize asele, cia jau servise pasakys kas suede... Restauracija + - 800, bet siulyciau skuboj darytis, nes pas juos stendas rimtesnis
Kestukas

Standartinė Kestukas » 2011 Kov 16 22:10

antsaull rašė:Ojojoj, tos turbinos-galvos skausmas, tokiais momentais visai nesigailiu kad be turbos pirkau :mrgreen:

Atmosferke nevalina!!! :) Puse svieto turbo teikiamais malonumais naudojasi :P Baik viena karta :naughty:
Kestukas

Standartinė overiz » 2011 Kov 16 22:22

Kestukas rašė:
overiz rašė:Buvau pas tą Marių, tai jo nuomone pati turbina pas mane kalta. Nu būsiu Vilniuje, važiuosiu į turboservisą, kad nuimtų ir pažiūrėtų jie..

Na taip, tik dar reikia issiaiskint del ko ji parejo, nes gali but katalyzas prisidejes, gali but del per mazo tepimo, gali but isiurbus dulkiu ir suraize asele, cia jau servise pasakys kas suede... Restauracija + - 800, bet siulyciau skuboj darytis, nes pas juos stendas rimtesnis

Na joa, kainas maždaug žinau, buvau tam servise pasikonsultuot :) O kaip skuboj kainos ir kokie jos kontaktai? Kokie atsiliepimai gal girdėjai?
overiz

Has thanked: 5 times
Passat modelis: B6
Variklis: 1.9 TDI (BKC)

Standartinė Kestukas » 2011 Kov 16 23:12

overiz rašė:Na joa, kainas maždaug žinau, buvau tam servise pasikonsultuot :) O kaip skuboj kainos ir kokie jos kontaktai? Kokie atsiliepimai gal girdėjai?

Atsiliepimai geri, kainos panasios. Pats ne karta su jais reikalu turejau, tai nesiterlioja jie, rimtas servisas su garantijom ir t.t.
Kestukas

Standartinė Nerijus » 2011 Kov 16 23:14

kur gerai ispjuna katalizatorius siauliuose??
Vartotojo avataras
Nerijus

Has thanked: 7 times
Been thanked: 2 times
Passat modelis: CC

Standartinė overiz » 2011 Kov 16 23:20

Kestukas rašė:
overiz rašė:Na joa, kainas maždaug žinau, buvau tam servise pasikonsultuot :) O kaip skuboj kainos ir kokie jos kontaktai? Kokie atsiliepimai gal girdėjai?

Atsiliepimai geri, kainos panasios. Pats ne karta su jais reikalu turejau, tai nesiterlioja jie, rimtas servisas su garantijom ir t.t.

Tai čia skuba.lt šitie? Kur jie tą rimtą įrangą turi? Vilniuje ar ir Šiauliuose?
overiz

Standartinė antsaull » 2011 Kov 16 23:40

Nerijus rašė:kur gerai ispjuna katalizatorius siauliuose??

Prašom, čia sau tvarkiausi http://www.diezas.lt/
VW Passat Variant B5 1998 1.8 l 20V 170NM Ex
Vartotojo avataras
antsaull

Has thanked: 0 time

Standartinė overiz » 2011 Kov 16 23:44

Man irgi praverstų, po Kestuko komentarų pjausiu ir aš ji, jei yra jis pas mane. Vdrug reikės turbiną restauruot, tai užsikišusio katalizatoriaus tikrai nebenorėsiu :D
overiz

Standartinė Nerijus » 2011 Kov 16 23:49

overiz rašė:

Man irgi praverstų, po Kestuko komentarų pjausiu ir aš ji, jei yra jis pas mane. Vdrug reikės turbiną restauruot, tai užsikišusio katalizatoriaus tikrai nebenorėsiu :D

sestadieni zadu lekti as :)
Vartotojo avataras
Nerijus

Has thanked: 7 times
Been thanked: 2 times
Passat modelis: CC

AnkstesnisKitas

Grįžti į Šiauliai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių