Labas,
ka gali pasiulyti su kaina, jei sitokiu neturi, tai kazka panasaus, dekingas.
SAVA Eskimo S3+ - 195/65R15
Gamintojas: SAVA
Modelis: Eskimo S3+
Kiek pamenu Hankook'ais neprekiauja. Mane domina conti ts 860 ar ts850 . Man reikia ne minkšto mišinio. Renkuosi tarp bridgestone L001 ir conti. Apkrovos indeksas 97 ar panašiai. Nenoriu labai minkštų padangų. 215/55 r16 .Jonasja rašė:dolcis rašė:Konkreciai reiktu HANKOOK Winter i*Pike LT (RW09) 112/110 225 65 r16c
Reikia 8vnt
Kokia pas tave kaina jei iseitu gauti?
man irgi idomu situ kaina
Vaidas rašė:Kiek pamenu Hankook'ais neprekiauja. Mane domina conti ts 860 ar ts850 . Man reikia ne minkšto mišinio. Renkuosi tarp bridgestone L001 ir conti. Apkrovos indeksas 97 ar panašiai. Nenoriu labai minkštų padangų. 215/55 r16 .
Na specifikacijose rašo, kad normali guma, nei minkšta nei kieta, o contiviking contact6 jau minkštos. Egzotikoje buvau, tai jie apie savo bridgestone tik ir šneka. Nesileidžia į kalbas apie kitus gamintojus.dalyvizz rašė:Vaidas rašė:Kiek pamenu Hankook'ais neprekiauja. Mane domina conti ts 860 ar ts850 . Man reikia ne minkšto mišinio. Renkuosi tarp bridgestone L001 ir conti. Apkrovos indeksas 97 ar panašiai. Nenoriu labai minkštų padangų. 215/55 r16 .
Ts860 vienareikšmiškai jeigu finansai leidžia, bet jos pakankamai minkštos.

Bronislavas rašė:O kuo minksta tau nepatinka? Turiu good year minksta. Kitu dabar net nenoriu
speju, kad del to 

Grįžti į Ratlankiai ir padangos
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias