visas raketų mokslas

Deiwux112 rašė:na chebryte kaip pasatukai kuriasi per salciusPas monei ta sunkei, nors visks pakeist
Deiwux112 rašė:kaip ikelt foto y nauja foruma? paspaudziu ko[pijuot ir poto forume ikelt tai per visa ekrana atsiranda foto o visa kita dinksta kazkur, gal kazka netaip darau
demesio rašė:Sveiki, bergzdziai tikriausiai sitas mano sauksmas sulauks tinkamo atgarsio, o, bet, taciau. Gal yra Kaunieciu Passat'ininku (tikriausiai i B5 ir pliusius kreipiuosi), galinciu paskolinti 6dienio dienai stogo bagazine uz simbolini mokesti arba mainais i Jusu kompiuterio perinstaliavima ar kokia kitokia su IT susijusia pagalba. Garantijai palikciau uzstata ar kaip besusitartume.
Vaziuojam slidinet i LV, ner kur susimesti irangos, nes vaiko rakandai visa bagazine uzima
P.S. Kadangi mano B5.5 Passat'as universalas nauja masina man dar, nezinau kokia bagazine (ir skersinius) reiktu isigyti, i ka ziureti ir kas verta pinigu (nepermokant ir nenuperkant kinietisko crap'o). Gal kas turit ir galit patarti apie tokia iranga kazka is praktikos?
Ir ar buna bagaziniu tiek placiu, i kurias galima butu ikrauti vaikisko vezimelio ratus?

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių