B5 Eimantas rašė:Ar yra dar pasiūlymu, idalius sake su sitais motorais nedirba
Tai varyk į koki gera brangu centra ,sutvarkys ir nereiks sakyt ,kad kažkas neišmano savo darbo ir blogas meistras jeigu tau nesutvarkė .Prašai pagalbos ,o pili atsiprašant š dar .B5 Eimantas rašė:Sake situ motoru, nelendu pi variklio dangciu.
Mano galva geras meistras bet kokiu varikliu masina sugebetu liga rast. O taisyt masinas kurios lengviau taisosi ir maziau knistis tai kiekvienas garazinis gali
B5 Eimantas rašė:Sake situ motoru, nelendu pi variklio dangciu.
Mano galva geras meistras bet kokiu varikliu masina sugebetu liga rast. O taisyt masinas kurios lengviau taisosi ir maziau knistis tai kiekvienas garazinis gali
O kaip šita žinute kitaip interpretuoti? Tavo galva geras meistras būtu ėmęs ir sutvarkes ,o tos kurios lengviau taisos kiekvienas GARAŽINIS gali .Ir čia tikrai nestūmimas ne baik tu ,tik tada neaišku kam tokie įvardžiai panaudoti . O auto pralaiko ,nes apžiūri ,nerado kur bėda ,tai ko tu nori ,kad taisytu iš oro ir pinigus imtu? Dabar maždaug visi kalti ,kad tau auto sugedo , super požiūris , supratingumo tai nulis .B5 Eimantas rašė:Sake situ motoru, nelendu pi variklio dangciu.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias