Lankaster rašė:O tas zmogelis angliskai supranta? Nes as rusiskai nemoku
snaiper rašė:as nesuprantu kokios problemos gali buti su draudimu nes pvz as susiradau uz kazkur 850£ su 3m no claim ir per penkis metus turejau avarija turejau bauda su 3balais aisku adresas draugo duotas teises angliskos ir taip dar darasiau kad dirbu manager turiu zmona vaika nes tokia informacija sudaro patikimo zmogaus ivaizdi ir numeta draudimo kaina o siaip per visokius ruselius tai neapsimoka daryti paskui bus "zmones padekit draudimas praso damoketi 1000£ nes gyvenau ne ten kur buvo draudimas o draudimas nusiunte laiska ir paprase ko nors patvirtinti o as apie tai nieko nezinojau arba dar variantas kad mentu reidas tave sustabdo o tu lyg viska ir turi tik paaiskeja kad draudimas tavo nutrauktas nes tu negavai ju laisko" taip kad ziurekit ka darot sumoki 50£ dziaugiesi kad pigiai gavai poto verki kad reikia masina atsiimti is aikstutes ir reikia draudimo su kuriuo butu galima pasiimti masina pasakoju tai del to kad vienam draugui taip nutiko ir jam tas malonumas kainavo virs 1000£ naujas draudimas 5000£ ant normalaus adreso ir jis leidzia pasiimti masina is aikstutes aisku jis ji eme kai moketi reikia kas menesi tai uz pirma menesi jam gavosi 500£ poto kol susitvarke dokumentus draudimo masina stovejo aikstutej ten vel prikapsejo virs 500-600£ zodziu isvada tokia kad geriau draudima darytis paciam kai dariausi draudima sau pirma karta pasiemiau lietuviskus no claim bonusus uz 50£ ir su jais rizikuoji tik tuom kad draudimo kompanija gali priimti juos arba ne siaip nemazai kompaniju juos priima bet pas mane viskas praejo be problemu tik avarija del mano kaltes ateme pora metu no claim bet perejus i kita kompanija draudimas atpigo o pakeitus masina dar labiau atpigo ir dabar su 3m no claim ir 1claim su bauda draudimui kas menesi moku po 63.5£ tikuos po birzelio moketi dar maziau nes no claim bus 4m
Lankaster rašė:O kaip dyzelio is furistu gauni? As irgi noriu cia prasisukti su jais, nu ta prasme pigiau gauti. Bet tai man ju autostradoje ieskoti? Racija nusipirkt?Kaip tu juos susiradai?
O del draudimo tai as neturiu isvis no claim, dar su LT masina vazineju ir LT teisem. Dirbu manageriu, vedes, turiu garza, bet vistiek 2000 GBP cia minimumas ka galiu gaut nes neturiu no claim. Tad reikia bent pradziai kazka susukti. Labiausiai vilioja tas variantas, kad paciam sukurti laiska, pasirasyti ale tokiu draudimo darbuotoju is Lietuvos ir viskas.
LAMA82 rašė:Lankaster rašė:O kaip dyzelio is furistu gauni? As irgi noriu cia prasisukti su jais, nu ta prasme pigiau gauti. Bet tai man ju autostradoje ieskoti? Racija nusipirkt?Kaip tu juos susiradai?
O del draudimo tai as neturiu isvis no claim, dar su LT masina vazineju ir LT teisem. Dirbu manageriu, vedes, turiu garza, bet vistiek 2000 GBP cia minimumas ka galiu gaut nes neturiu no claim. Tad reikia bent pradziai kazka susukti. Labiausiai vilioja tas variantas, kad paciam sukurti laiska, pasirasyti ale tokiu draudimo darbuotoju is Lietuvos ir viskas.
Su kuru man cia pasiseke, ne as ju ieskojau o jie patys mane susiradoGyvenu tokioj Anglijos vietoj kur didelis furu tranzitas vyksta, pora lenku vairuotoju pazystu, su jais teko dirbti kazkada, tai jie man ir parupina jo ir dar uz "draugo" kaina.
Sekmes tvarkantis draudima![]()
Nepamirsk, kad pagal UK istatyma galima tik 6men. su kitos salies registracijos transporto priemone vazineti.. deje.

exrock5 rašė:Sveiki, gal buvote susidure su Royal mail? nes man pragane maga pirkta is ebay tai dabar nezinau kaip ten su zalu atliginimu ir pns....gal kas nors nusimano?
Lankaster rašė:exrock5 rašė:Sveiki, gal buvote susidure su Royal mail? nes man pragane maga pirkta is ebay tai dabar nezinau kaip ten su zalu atliginimu ir pns....gal kas nors nusimano?
Cia tu siuntei kazkam? Jei taip tai eik i pasta ir aiskinkis, zinoma kvituka manau turi.

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias