Langu tamsinimas

Klaipėdos miesto narių forumas.

Re: Langu tamsinimas

Standartinė ricarrdo » 2012 Vas 15 11:00

Tamsinau pas sita bahuriuka. Tamsina su Llumar plevele. Labai gerai padare. 5 metu garantija dave. Avanta padare uz 160 lt... Rekomenduoju.
www.carbon-pleveles.lt/page11.aspx
Paskutinį kartą redagavo ricarrdo 2012 Vas 15 16:09. Iš viso redaguota 1 kartą.
ricarrdo

Standartinė Liaudies meistras » 2012 Vas 15 12:20

Klaipedoj www.002.lt ( paziurekit kokius fintus daro priekiniams soniniams langams, naujausias reikalas ;) )
http://www.soumenai.lt
Paveikslėlis
For fun - Mazda Mx-3 2.5 V6 KLZE TURBO
Daily B5 1.9 TDI 81kw
Daily T5. 1.9 TDI+chip
Vartotojo avataras
Liaudies meistras

Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
Passat modelis: B5

Standartinė Paulius » 2012 Vas 16 20:26

Liaudies meistras rašė:Klaipedoj http://www.002.lt ( paziurekit kokius fintus daro priekiniams soniniams langams, naujausias reikalas ;) )

arba neradau arba jie nedaro Vario Plus, o tai manau yra pats naujausias reikalas :}
Tokiu būdu galėtume visus langus niaukt, mentai sustabdo, langai skaidrūs, kol susidedi dokumentus - vėl juodi :D
Vartotojo avataras
Paulius

Has thanked: 40 times
Been thanked: 130 times
Passat modelis: B5
Variklis: 1.9 TDI (AFN)

Standartinė NuggeT » 2012 Vas 17 21:59

Tamsinau siandien pas http://www.carbon-pleveles.lt/ esu labai patenkintas kaina ir kokybe :)
Vartotojo avataras
NuggeT

Passat modelis: B5.5

Standartinė dizeliuks » 2012 Vas 19 16:54

Martizz rašė:"Tamsita" birutes gatvej yra ju tinklalapis paziurek. Padare pigiai ir kokybiskai, dar 4 metu garantija duoda, va jau 1.5metu ir be problemu.

draugeliui ant a4 praejus daugiau nei 3m nubluko tai gavo damoket uz plevele ir uztamsino ant virsaus kita ;)
dizeliuks

Passat modelis: B7

Standartinė ricarrdo » 2012 Vas 19 20:53

NuggeT rašė:Tamsinau siandien pas http://www.carbon-pleveles.lt/ esu labai patenkintas kaina ir kokybe :)

Sakiau,kad liuks daro...! Kam reikia uzsitamsint, naudokites...nenusivilsit.... :)
ricarrdo

Standartinė NuggeT » 2012 Vas 20 11:07

Na nzn man galiniai daromieji langai dar nepritrauke pleveles matos driuzes ;00 vakar tepastebejau
Vartotojo avataras
NuggeT

Standartinė ricarrdo » 2012 Vas 20 23:20

NuggeT rašė:Na nzn man galiniai daromieji langai dar nepritrauke pleveles matos driuzes ;00 vakar tepastebejau

Per savaite (gal greiciau) iseina dregme is pleveles ir druziu nelieka. Turejo tave perspeti. Pas mane taip pat buvo....,bet po keliu dienu dingo. (geriau galiniu langu nedarineti kol neiseis dregme)...
ricarrdo

Standartinė NuggeT » 2012 Vas 20 23:33

ricarrdo rašė:
NuggeT rašė:Na nzn man galiniai daromieji langai dar nepritrauke pleveles matos driuzes ;00 vakar tepastebejau

Per savaite (gal greiciau) iseina dregme is pleveles ir druziu nelieka. Turejo tave perspeti. Pas mane taip pat buvo....,bet po keliu dienu dingo. (geriau galiniu langu nedarineti kol neiseis dregme)...

na as ju net atidares dar nebuvau . bet tai matos ir driuzes ir tokie taskiukai nu krc , treciadieni ziuresiu jej tebebus vaziuosiu pas ta vyruka :) nes jis man sake 3 dienas praeis viskas :) bet dar nepraejo o padaryta penktadieni :)
Vartotojo avataras
NuggeT

Standartinė ricarrdo » 2012 Vas 21 00:08

NuggeT rašė:
ricarrdo rašė:

na as ju net atidares dar nebuvau . bet tai matos ir driuzes ir tokie taskiukai nu krc , treciadieni ziuresiu jej tebebus vaziuosiu pas ta vyruka :) nes jis man sake 3 dienas praeis viskas :) bet dar nepraejo o padaryta penktadieni :)

Na, jei nepraeis tai zinoma nuvaziuok...,bet ne vienam dare ir visiems praejo... Praeis ir tau... ;) Nesiparink... :)
ricarrdo

AnkstesnisKitas

Grįžti į Klaipėda

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių