Reikia vilnieciu isminties del servisu

Vilniaus miesto narių forumas.

Re: Reikia vilnieciu isminties del servisu

Standartinė Andrius8 » 2016 Sau 30 09:13

parametras rašė:Andrius8 gal kainas preliminarias zinai?:) su mano durnu grafiku neeina nueko padaryt,ar apsilankyt jei kur reik:D

Kainų tikslių nepasakysiu, nes prie senos mūsų valiutos, viskas buvo... :think:
Situacija buvo tokia... Nustojo krauti generatorius. Šepetėlius ir varinius žiedus, ant ašies, vizualiai patikrinau pats. Problema buvo ne juose. Nuvėžiau generatorių į Telgesą, ir po kokių 30 min. jie man paskambino ir pasakė kas blogai ir kiek kainuos remontas. Pasiteiravo, - remontuosime ar ne. Patikra tada kainavo 10 Lt., o remontas 260 Lt. Generatorius buvo "Valeo" firmos. Telgesos darbuotojai sakė, kad jie problėmatiški ir labai dažnai sudega apvijos. Remontuoti nesiryžau, nes šrote radau "Bosch" generatorių už 150 Lt. Tad tuo metu, šis variantas, man buvo priimtinesnis. :wink: Pabandyk nuvežti, kai turėsi laiko, patikrai. :think:
Vartotojo avataras
Andrius8

Has thanked: 167 times
Been thanked: 246 times
Passat modelis: B5
Variklis: 1.9 tdi 66kw (AHU)

Standartinė parametras » 2016 Sau 30 14:51

Tai jau butinai:) tik vat pas man boshas ir dar su sankabele:D kiek cia forumus skaiciau tai ja sunkiau jei ka rast srotuos:)nebent cia jau sena info:)
parametras

Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Standartinė Andrius8 » 2016 Sau 30 15:22

parametras rašė:Tai jau butinai:) tik vat pas man boshas ir dar su sankabele:D kiek cia forumus skaiciau tai ja sunkiau jei ka rast srotuos:)nebent cia jau sena info:)

Aš kai ieškojau, tai nebuvo problemų... :think: Be sankabėlės buvau radęs už 100 Lt., o su sankabėle nuo 150 Lt. iki 250 Lt. Kai dabar su kainomis autolaužynuose, net nežinau. Be to, savo sankabėlę gali bet kada nusiimti ir perdėti... ;) Aš nuo seno generatoriaus nuėmiau, gal kada prireiks. (laugh)
Vartotojo avataras
Andrius8

Standartinė parametras » 2016 Sau 30 16:22

Skaudu tai kad ta sankabele ne per seniausiai buvo keista:) tik nzn kur nei kas, nes buvau i servisa atidaves:D bet kazkaip man jau pabodo servisus maitinti :D tai galvoju tokiųs darbus kaip generatoriaus nuemimas reikia atlikti paciam:D
parametras

Standartinė preacher » 2016 Sau 31 18:35

Turi gal kas ka rekomenduoti Vilniuje kurie sudo nemaltu, ir apsimtu normaliai masiniuka patvarkyt?
Reikia:
Sankabos komplekta pakeist, Dirzus paskeist, Turba nuimt ir uzmaut, Tepalus ir filtrus pakeist
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
preacher

Has thanked: 14 times
Been thanked: 76 times
Passat modelis: B6
Variklis: 2.0 TDI

Standartinė Gintarinispasatas » 2016 Sau 31 19:14

preacher rašė:Turi gal kas ka rekomenduoti Vilniuje kurie sudo nemaltu, ir apsimtu normaliai masiniuka patvarkyt?
Reikia:
Sankabos komplekta pakeist, Dirzus paskeist, Turba nuimt ir uzmaut, Tepalus ir filtrus pakeist

86.16169.03-Justas,rekomenduoju. Tik pas jį būna eilė ~ mėnesį.
Audi B4 sedanas TDI 1Z + remap`as (perleista)
B5 sedanas TDI AFN + remap'as (perleistas)
A4 B6 avantas TDI AVF + remap`as(perleista)
Passat B5+ 1.9 TDI 4motion EX
Skoda octavia scout 4x4 +remap'as EX
Skoda octavia 2.0 TDI CR 4x4 EX
Volvo S60 2.4D
Vartotojo avataras
Gintarinispasatas

Has thanked: 88 times
Been thanked: 56 times
Passat modelis: B5.5
Variklis: AVF

Standartinė Bronislavas » 2016 Sau 31 21:23

preacher rašė:Turi gal kas ka rekomenduoti Vilniuje kurie sudo nemaltu, ir apsimtu normaliai masiniuka patvarkyt?
Reikia:

As ir rekomenduoji. Kas liecia variklio - tik jam! Tik remontas gali uztrukti ir, kaip sake Gintaras, eiles
Vartotojo avataras
Bronislavas

Has thanked: 611 times
Been thanked: 709 times

Standartinė parametras » 2016 Vas 02 12:56

Buvau nuvaziaves i telgesa geberatoriu, remontas 80€, bet labai greit viska nustate, pasake prięzastis kodel taip ivyko, kazkaip dantis sukandes sumokejau tuos 80europiniu,na bet generatorius kaip naujas:D
parametras

Standartinė Andrius8 » 2016 Vas 02 16:03

parametras rašė:Buvau nuvaziaves i telgesa geberatoriu, remontas 80€, bet labai greit viska nustate, pasake prięzastis kodel taip ivyko, kazkaip dantis sukandes sumokejau tuos 80europiniu,na bet generatorius kaip naujas:D

Pas buvo...? :?
Vartotojo avataras
Andrius8

Standartinė parametras » 2016 Vas 02 16:39

Vienu siknarankiu padarytas darbas man kainavo rele,guolius ir rotariu nes kada keiciau itempeja keiciau ir generatoriaus sankabele,o tam servise idejo man netinkama sankabele kuri neprispaude guolio kaip reik jis turejo laisvumo,tada jis susimales man !"§$% rotoriu... ziuriu vilniuje servisu pilna tik vat geru meistru reta
Paskutinį kartą redagavo Bronislavas 2016 Vas 02 17:20. Iš viso redaguota 1 kartą.
Priežastis: Nesikeik!
parametras

AnkstesnisKitas

Grįžti į Vilnius

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias