Mažeikiai

Mažeikių miesto narių forumas.

Re: Mažeikiai

Standartinė Spakainz » 2011 Kov 23 00:02

sopras rašė:o cia prie bravaro butu kurioj vitoj kur buves mixsas ar kur kitur ir kiektas brangiai ima?svarbu,kad geraj tik darytu:)o smelio gavej cia galima biski smulkiai :)?

Nea, bravas senamiesty, alaus darykla "Lokys" yra iskaba vaziuojant nuo alaus daryklos link uzmiescio, melyna tokia. Ten jis keisdamas dirzus bent autodata ziurejo, kiek koks itempejas tur but sureguliuotas, kitose vietose meistrai is akies dejo :) O del smelio gatvej ten garazuos metaliniuos darbuojas, ten jau jis senai tvarko, restauruoja, zodziu patikimas. Nesunku surast, svarbu surast smelio gatve...:)
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Spakainz

Has thanked: 4 times
Been thanked: 17 times
Passat modelis: B6
Variklis: 2.0 TDI (BMP)

Standartinė sopras » 2011 Kov 23 00:31

nu dekuj Spakainz kai gyiu reiks pasidometi.tuos mazeikiuos visi dirba pliask mesk ir viskas belenkaip net nervai ema.kai peza turejau ir tvarkiau autokrose ten angarose tai blemba sugebejo viena kart neprisukti tepalo varzto kur dugne ir filtro tepalo nuvaziavau,antra kart vel variau pas juos ir vel sugebejo neprisugti filtro.o tai kiek tas antanas ten ema uz pakeitimus?
sopras

Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
Passat modelis: B5

Standartinė indigo » 2011 Kov 23 14:15

aš tai tvarkaus ten prie apynio, pažįstamas darbuojas tai visai nieko ten. ai beje gal kas žino kur būtų galima atsukti spidometro parodymus? spidometras elektroninis - chrysler town country 98m.
indigo

Standartinė sopras » 2011 Kov 23 17:18

indigo,o jis ten visk daro ir prie variklio ir su pakaba?ar tik kazkuom vienu uzsiema ir kokias kainas ema?
sopras

Standartinė indigo » 2011 Kov 23 18:34

na kiek žinau kad ir su varikliais užsiima, nes na ir diržus keitęs esu ir sankabas, važiuoklę ne kartą tvarkęs. kainos na man asmeniškai priimtinos, bet kokybe irgi nesiskundžiu. gal yra ir geresnių vietų, bet kažkaip pasitikiu ten tuom servisiuku. bet čia žinai bandyk pasidomėt kas domina ir pasakys kainas ;)
indigo

Standartinė sopras » 2011 Kov 23 19:29

nu reiks paiometi.dekuj indigo
sopras

Standartinė indigo » 2011 Kov 23 20:17

klausykit o dėl spidometro atsūkimo nieks nieko nežino? :)
indigo

Standartinė bil2ks » 2011 Kov 23 20:40

del spidometro tai pas vicka profkes barake,vazuokle ir dirzai,AC pildymas ir remontas pas mane :D :D :D
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
bil2ks

Passat modelis: B2

Standartinė indigo » 2011 Kov 23 20:46

gal kainas orentyrias žinai? :) o už diržų pakeitimus kiek norėtum? nes man čia po kelių tūkstantukų km reiks jau keistis :doh:
indigo

Standartinė bil2ks » 2011 Kov 23 20:54

net nz 3-4,nebepamenu, :?:
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
bil2ks

Passat modelis: B2

AnkstesnisKitas

Grįžti į Mažeikiai