vwpassatuk rašė:kaip dabar man ja is taves nupirkt? dekui
vwpassatuk rašė:kaip dabar man ja is taves nupirkt? dekui

arturasss rašė:Klausimas, jei 12.12 pasigavo interneta, ar cia jau viskas? Pirkt kita? Jei su nauju i ta pati kompa instaliuosiu nebus kokiu nesamoniu kaip ale lieka kazkokia minimali informacija ir vel uzlinks?
Justinas. rašė:arturasss rašė:Klausimas, jei 12.12 pasigavo interneta, ar cia jau viskas? Pirkt kita? Jei su nauju i ta pati kompa instaliuosiu nebus kokiu nesamoniu kaip ale lieka kazkokia minimali informacija ir vel uzlinks?
Mano 12.12 interneto nebijo, bet jei turi tą kuris bijo tada taip - jam amen. Jei nusipirksi kitą bijantį interneto geriausia perrašyti WIN, nes galima kažką praleisti, ne viską ištrinsi, o prijungus vėl gali nusprogti.
preacher rašė:Justinas. rašė:arturasss rašė:Klausimas, jei 12.12 pasigavo interneta, ar cia jau viskas? Pirkt kita? Jei su nauju i ta pati kompa instaliuosiu nebus kokiu nesamoniu kaip ale lieka kazkokia minimali informacija ir vel uzlinks?
Mano 12.12 interneto nebijo, bet jei turi tą kuris bijo tada taip - jam amen. Jei nusipirksi kitą bijantį interneto geriausia perrašyti WIN, nes galima kažką praleisti, ne viską ištrinsi, o prijungus vėl gali nusprogti.
Nebutina win perrasynet. Tvarkingai viska istrinsi ir viskas. Bet pirmiau klausimas ar jis tikrai pasogavo, jei viska istrint ir perrasyt naujai, viskas gal veiks? As kai toki kabeli turejau irgi buvo interneta pasigaves, perrasiau programa, tvarkykles ir vel viskas veike
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias