Didžioji Britanija

Lietuviams iš viso pasaulio.

Re: Didžioji Britanija

Standartinė edd » 2012 Rgs 14 22:14

Lankaster rašė:
moxt rašė:kazkada baradforde autotec atrodo garazas vadinosi latviukai su rankom dirbdavo.siaip nebuvau leeds jau daug metu ,bet teko girdet kad servisas lietuviu yra.uzeik i parduotuve -paklausk

Hulle yra Tado servisas irgi :)

oho is kur apie tada zinai...? :shock: :shock: juk gyveni nuo manes per pora simtu kilometru... :D
B5.5 1.9 TDI + remap Black Edition
Vartotojo avataras
edd

Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time
Passat modelis: B5.5

Standartinė Lankaster » 2012 Rgs 15 21:25

Jis mano passata kazkada perdaze, pries kokius 3 metus gal jau... Kai buvau ilenkes irgi tvarke ir siaip toks pusiau kaip pazistamas, buvo kartu lietuvoj pusbrolio vestuvese su zmona cia pries pora menesiu. Siaip artimas draugas su mano pusbroliu. Nesakyk, kad tu ji pazisti. O as aplamai Hulle gyvenau kokius metus gal, po to i Coventry persikrausciau, dbr Readinge dirbu, netoli Londono, tai as toks migruojantis :)
VW PASSAT B6 '07 1,9 TDI, 77 kW, Manual, Variant
Vartotojo avataras
Lankaster

Has thanked: 5 times
Been thanked: 7 times
Passat modelis: B6
Variklis: 1.9 TDI (BXE)

Standartinė vwpassatuk » 2012 Rgs 15 23:59

klausyk lankasteri- jeigu tu readinge tai susitinkam davai pasatus palyginsim. maniskis mane baigia is proto isvest. paziuresi tu mano as tavo pasakysim savo nuomones. gal ten viskas pas mane gerai bet as toks prie visko kimbu. nervina garsai ir t.t.. davai rasyk.
vwpassatuk

Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times
Variklis: 1.9 tdi AVF

Standartinė Lankaster » 2012 Rgs 16 00:04

vwpassatuk rašė:klausyk lankasteri- jeigu tu readinge tai susitinkam davai pasatus palyginsim. maniskis mane baigia is proto isvest. paziuresi tu mano as tavo pasakysim savo nuomones. gal ten viskas pas mane gerai bet as toks prie visko kimbu. nervina garsai ir t.t.. davai rasyk.

Tai galima susitikt, o kur tu pats gyveni? Na as kazkaip i savo pasata demesio nekreipiu, barska man atrodo viskas bet aj, vaziuoja, variklis nemirsta, LIMP rezimo negaudo ir vaziuoju, bet galim paziureti. Idomu "paciupinet" kita passata :)
VW PASSAT B6 '07 1,9 TDI, 77 kW, Manual, Variant
Vartotojo avataras
Lankaster

Has thanked: 5 times
Been thanked: 7 times
Passat modelis: B6
Variklis: 1.9 TDI (BXE)

Standartinė vwpassatuk » 2012 Rgs 16 00:27

tai va ir man idomu butu
as Londone gyvenu tai iki redingo tik 30 minucio kokiu gal 45.
vwpassatuk

Variklis: 1.9 tdi AVF

Standartinė bradford » 2013 Sau 16 23:43

Bradford;]
bradford

Standartinė edd » 2013 Sau 30 21:10

bradford rašė:Bradford;]

babaju miestas :D
B5.5 1.9 TDI + remap Black Edition
Vartotojo avataras
edd

Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Standartinė zombajevo » 2013 Vas 04 13:04

Sveiki,vazynejau vazynejau su lietuviska masina uk pora metu pradejo labai jau kabinetis dedes policininkai tai nuspirkau kita auto angliska,bet kaip suvedu viska labai jau dideles kainos gaunas su melavimais man 1000 svaru i metus,noreciau suzynoti apie tos claim bonus,tai galvoju juos gauti is lietuvos draudimu kompaniju kur draudziaus,bet kokiame tu angliskame draudime draustis? kad juos pripazintu,nes kiek domejaus ne visos draudimo kompanijos priema lietuvisku draudimu israsas,kad paskui nebutu problemu,dekui uz atsakyma
zombajevo

Standartinė skepetukas » 2013 Vas 07 15:45

Pabandyk sioje kompanijoje pasiziureti, va dabar kai baigesi mano senasis draudimas perejau pas juos: https://www.quotemehappy.com/ Turiu 2 metus no claim bonus ir passat'a b5.5 96kw. Man paskaiciavo tik 500 svaru uz comprehensive draudima, darasiau ir savo drauge ji teises turi tik pustreciu metu ir draudimas pabrango tik 50 svaru, kai tuo tarpu kitos draudimo kompanijos man vienam skaiciuoja ~700 svaru, o jai dar drauge prikabinu tai i ~1000 nelabai isitenku. Taigi pasibandyk ten. Kas man te patiko jog viska galima keisti internetu t.y. adresa, masina darasyt kitus asmenis ir t.t., nes priestai buvusioj kompanijoj reikejo del betkokio s.... skambint, o cia su tais bonkagalviais susikalbet kai atsiliepia kitam gale laido babajus tai nekas...
Ten kur baigiasi asfaltas - prasideda rusija...
Vartotojo avataras
skepetukas

Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times
Passat modelis: CC
Variklis: 2.0 TDI (CBAB)

Standartinė vwpassatuk » 2013 Vas 07 23:45

man sitam saite 2028 kainuoja rodo. o moku 550. debilai gal
vwpassatuk