Gromble rašė:Blemba, vienam naujam nejauku važiuot, o dabar daugiau bus, manau ir aš aplankysiužinoma, jeigu pažadat neišgaidint mano 50 pilkų atspalvių
Iš kur tokios mintys? Ar mes kandžiojamės ar ką?
Aišku atvažiuok. Kuo daugiau - tuo smagiau 
Gromble rašė:Blemba, vienam naujam nejauku važiuot, o dabar daugiau bus, manau ir aš aplankysiužinoma, jeigu pažadat neišgaidint mano 50 pilkų atspalvių
Aišku atvažiuok. Kuo daugiau - tuo smagiau 

dotjazz rašė:Gromble rašė:Blemba, vienam naujam nejauku važiuot, o dabar daugiau bus, manau ir aš aplankysiužinoma, jeigu pažadat neišgaidint mano 50 pilkų atspalvių
Iš kur tokios mintys? Ar mes kandžiojamės ar ką?Aišku atvažiuok. Kuo daugiau - tuo smagiau

mantas537 rašė:Gromble rašė:Blemba, vienam naujam nejauku važiuot, o dabar daugiau bus, manau ir aš aplankysiužinoma, jeigu pažadat neišgaidint mano 50 pilkų atspalvių
Kiek teko apziureti tavo passata tai tikrai niekas neispeiks![]()
Išsiųsta naudojantis LG-D855 Tapatalk 4 Lt
aš net pats kiek kartų atvažiuoju su neplautu iki ausų passatu ir nieko 

corps rašė:Taip
Išsiųsta naudojantis GT-N7100 Tapatalk 4 Lt

wtx rašė:mantas537 rašė:Gromble rašė:Blemba, vienam naujam nejauku važiuot, o dabar daugiau bus, manau ir aš aplankysiužinoma, jeigu pažadat neišgaidint mano 50 pilkų atspalvių
Kiek teko apziureti tavo passata tai tikrai niekas neispeiks![]()
Išsiųsta naudojantis LG-D855 Tapatalk 4 Lt
pas mus niekas niekada nieko nepeikiaaš net pats kiek kartų atvažiuoju su neplautu iki ausų passatu ir nieko

Bus galima laimėti mini klubo lipduką.Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių